Lite tankar!

Det brukar finnas någon i varje stall som gärna vill bestämma, i sånna stall där det står många hästar. Vi har en sån person i vårt stall.
I början när vi komm till det stallet så var hon hur snäll som hällst och mockade till oss och allt möjligt, fast efter ett tag så kom hennes rätta sida fram. En gång så sa hon att vi hade lagt in förmycket halm i boxen så hon hade tagit ut halm, fast i de stallet vi står får man ha hur mycket halm man vill till sin häst. Hon sa att vi hade lagt i havre i maten till henes häst och att vi hade lämnat en kniv framme fastän att vi inte hade det. Och hon klagede på hur vi mockade till vår häst.
Jag blev välldigt rädd för henne och var rädd att göra fel, jag vågade inte vara i stallet utan att mamma var där. Efter ett långt tag fick vi reda på att det inte bara var mot oss som hon gjorde så mot. Och vi fick bättre kontakt med de andra i stallet och plötsligt så blev allt lätttare, man måste säga till henne när hon säger något om att man har tatt in för mycket halm. När man säger emot henne blir hon välldigt förvånad och sedan tyst. Hon säger inget till oss längre.
Nu när Magne och Happy Meal har kommit till staller fjeskar hon för deras ägare som hon gjorde för oss i början.
Cinas barn får hålla på och pilla med Happy Meal och gå ut och gå med han för ögaren, och idag när Cinas dotter hade gått med han och sprungigt lite med han i paddoke och hon håll på med han i boxen så berättade hennes dotter om vad hon hade gjort med Happy Meal och var jätte stolt. Och då sa hon till henne att hon inte fick springa med han och att man inte gör saker som man inte får, men ägaren sa att hon inte fick.

Jag blir sjukt iriterad på sånna människor, vad tycker ni om folk som håller på så?
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

kommentera till detta inläggetღ :

Trackback
RSS 2.0